Геройською смертю загинув прикарпатець Богдан Книшук

Кримінал, Новини

Геройською смертю загинув космачанин Богдан Книшук, який юнаком захищав Україну на Донбасі. Завжди був на передовій. Коли російська армія розпочала велику війну, Богдан пішов воювати і загинув смертю героя.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Як зазначила журналістка Аліса Мудрицька, це вже другий Герой з родини Книшуків. Раніше в АТО загинув його батько Василь Книшук.

“Коли почалася війна Росії проти України, українці пішли масово рятувати свою землю від московської орди. На фронті були і космачани. Одним із перших в АТО опинився Василь Книшук. Він користувався авторитетом і повагою в побратимів по зброї, виконував складні бойові завдання і отримував військові нагороди. Василь Книшук на фронті був разом зі своїм сином Богданом”, – йдеться в дописі.

Богдан Книшук цього разу героїчно захищав українське місто Бучу, яке знищувала російська техніка з Білорусі.

  

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.