У бою з російським агресором загинув уродженець Коломийщини (фото)

Новини, Суспільство

В боях із російськими загарбниками, захищаючи українські землі  загинув ще один Герой України – уродженець села Королівка, що на Коломийщині Греченюк Тарас Миколайович.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ФБ сторінку Люсі Кіндрат.

“В бою з рашистськими окупантами загинув наш односельчанин, Герой України (посмертно), чудовий хлопець ТАРАС ГРЕЧЕНЮК. Відважний, мужній, сильний, такий молодий – у якого все життя попереду…. Він, не вагаючись, пішов захищати від загарбників нашу неньку Україну. І віддав за кожного з нас найцінніше – своє життя…

Немає таких слів, які могли б розрадити найрідніших людей нашого воїна. З величезним болем у серці та великою скорботою сьогодні схиляємо голови перед батьками Миколою та Оксаною Греченюками.

Ваш СИН був, є і завжди буде взірцем мужності та честі, справжнім прикладом служіння українському народу! Висловлюємо щирі співчуття батькам, дружині, родині, близьким друзям, його бойовим побратимам та всім , хто знав нашого відважного захисника України!”, – йдеться у дописі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.