Прокуратура розпочала розслідування стосовно сьогоднішнього бомбардування івано-франківського аеропорту

Новини, Суспільство

Внаслідок авіаудару по Івано-Франківську попередньо ніхто не загинув.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

“Будьте максимально уважними та обережними, коли чуєте повідомлення про небезпеку від мене чи від голови військової адміністрації, з офіційних джерел. Виконуйте вказівки, які вам дають. Насамперед це стосується мешканців, які живуть поруч зі стратегічними об’єктами. Наголошую бути особливо уважними жителям Крихівців, Опришівців, Чукалівки”, — сказав Руслан Марцінків.

Слідчі Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону розпочали кримінальне провадження за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків (частина 3 статті 110 КК України).

За інформацією слідчих, 11 березня вранці в Івано-Франківську збройні сили РФ завдавали удар по військовому аеродрому та об’єктах військової частини. Внаслідок бомбардування інфраструктура військової частини частково пошкоджена. Відомості про потерпілих встановлюють.

Досудове розслідування проводять слідчі СБУ в Івано-Франківській області.

11 березня приблизно о 7:00 в Івано-Франківську пролунали три вибухи. Це вже другий ракетний обстріл по Івано-Франківську. Вперше у місті пролунали вибухи 24 лютого. Тоді російські окупанти знищували ракетними комплексами аеропорт Івано-Франківська та склади ПММ.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.