На Коломийщині відбуватимуться навчання: мешканців закликають зберігати спокій та не поширювати інформацію про військових у мережі

Новини, Політика, Суспільство

У районі Гвіздця будуть відбуватися навчання.

Тому зберігайте спокій, стрілятимуть наші, повідомив голова Коломийської громади Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Наполегливо прошу не писати в соцмережах про місце вибухів, рух військових, об’єкти військової інфраструктури тощо. Взагалі! Будь-яка інформація – це допомога ворогу. Все, про що можна говорити та що потрібно знати цивільним, міська влада, державна або відповідні структури оперативно повідомляють.

Також важливо – не наближайтеся до військових об’єктів. Дбайте про свою безпеку та всіх, хто знаходиться біля вас”, – наголосив мер.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.