На Прикарпаття приїхали понад 38 тисяч переселенців

Новини, Суспільство

На Прикарпатті активно триває мобілізація. Крім того, вже сформували територіальну оборону.

Про це інформувала Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації, повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ

«Маючи таку нагоду, я звертаюся до жителів нашої області для того, щоб вони йшли в ЗСУ тому, що сьогодні потрібно акумулювати зусилля, потрібно об’єднуватися і разом давати відсіч ворогу», – закликає Онищук.

Однак, з її слів, вже понад 38 тисяч переселенців приїхали в Івано-Франківську область.

«Це саме ті люди, які зареєструвалися.

Запрошую всіх, хто переселився з тих областей, де активно проходять бойові дії звертатися в ЦНАПи, а також територіальні громади для того, щоб вас зареєстрували.

Відповідно в нашій області ми видаємо тимчасові перепустки. Вони дають можливість цим людям отримати продукти харчування та одяг першої необхідності», – каже очільниця області.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.