Івано-Франківськгаз збут не буде нараховувати штрафи та пеню за несвоєчасну оплату за газ

Економіка, Новини, Суспільство

У зв’язку із війною в Україні, Івано-Франківськгаз збут не буде нараховувати штрафи та пеню за несвоєчасну оплату за газ.

Про це повідомила пресслужба компанії ТОВ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Шановні клієнти! У цей складний для всіх нас час, ТОВ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ” продовжує працювати заради своїх клієнтів.

Попри військові дії в нашій країні, ми не лише гарантуємо стабільне постачання природного газу в домівки українців, а й не нараховуємо штрафи та пеню за несвоєчасну оплату за газ.
На період військових дій ми не будемо припиняти газопостачання, навіть тим хто має борги.
Це стосуватиметься не лише газу, а й усіх інших житлово-комунальних послуг. Таке рішення 6 березня ухвалив Уряд, який заборонив припиняти надання комунальних послуг у разі несплати або оплати не в повному обсязі, а також нараховувати та стягувати штрафи або пені у разі несвоєчасної або неповної оплати за ЖКП населенням.
Ця війна об’єднала всіх українців і вкотре нагадала про важливість підтримувати один одного  @ТВІЙ ГАЗЗБУТ продовжує сумлінно нести свою варту!

Працюємо кожен на своєму фронті!

Все буде Україна!

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.