12-й день війни: на Прикарпатті є дві ключових проблеми – Олександр Сич

Кримінал, Новини, Політика

В прямому ефірі ОТБ “Галичина” відбувся брифінг голів Івано-Франківської ОДВА, облради та міського голови Франківська.

Про це сказав щойно у прямому ефірі телеканалу “Галичина” голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

На Прикарарпатті немає таких воєнних жахіть, як в інших регіонах України, але є дві ключові преблеми, про які треба говорити.

“Перше – економіка повинна працювати. Ми повинні працювати. Друге – ми повинні надавати посильне сприяння переселенцям. Так, у нас теж тривожний час, але він не такий, як в інших регіонах України”, – сказав Сич.

Голова обласної ради також сказав, що наша економіка повинна працювати на всю Україну. Ми не повинні покладатися тільки на допомогу з-за кордону.

“Будьмо разом! Тримаймося купи! І ми переможемо ворога!”, – наголосив Сич.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.