Замість дитячих гойдалок на Прикарпатті роблять ліжка для українських бійців (фото)

Новини, Суспільство

Очільник Богородчанської громади Ростислав Заремба приклад підтримки нашого війська місцевими підприємцями.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на соцмережу Ростислав Заремба.

Ярослава Гоголь та Ілля Гоголь із ПП “Гойдалка” у мирний час виготовляють дитячі меблі.

Коли з’явилася потреба, то, працюючи цілодобово, вони буквально за 1 день виготовили 50 двохярусних ліжок для розміщення бійців.

“Хлопці просили передати, що так комфортно вони давно не спали. Честь і шана, не забудемо!” — зазначив у соцмережі Ростислав Заремба.
У той же час голова Богородчанської громади “передав привіт” ще одному підприємцю, у якого попросили надати 3 дерев’яні туалети, адже часом при тимчасовому розміщенні у нас військових підрозділів виникають і такі потреби. Один туалет підприємець надав благоддійно, а ще за два попросив оплатити.
“ОК, я цей рахунок принципово оплатив особисто, а колись уже розрахуємося повністю, не сумнівайся”, — акцентував очільник громади.
Але все ж таки у переважній більшості наші бійці, волонтери, підприємці, прості мешканці — кожен за своїми можливостями і на своєму місці — це фантастична енергія і непереможна сила, відзначив Ростислав Заремба.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.