За дві доби у Франківській громаді зареєструвалися 1 636 людей з інших регіонів України

Новини, Політика, Суспільство

Упродовж двох днів в Івано-Франківській територіальній громаді зареєструвалися та отримали довідку внутрішньо переміщених осіб 1 636 людей, які переїхали з інших областей України.

Про це під час онлайн-звернення повідомив міський голова Руслан Марцінків,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

“Я нагадую, що усім переміщеним людям треба обов’язково пройти реєстрацію у ЦНАПах”, — сказав Марцінків.

З його слів, зареєструватися та отримати довідку можна у центрі надання адміністративних послуг на вулиці Незалежності, 9 (цілодобово). З 9:00 до 16:00 — на Галицькій, 124 А, Мазепи, 185, Івана-Павла II, 4.

Крім того, каже Руслан Марцінків, отримати документ можна у ЦНАПах сіл територіальної громади та у школах, де працюють соціальні їдальні.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.