Обласна дитяча лікарня на Прикарпатті готова приймати пацієнтів з регіонів бойових дій

Здоров'я, Новини, Суспільство

Медики лікувального закладу хочуть бути корисними для колег та недужих дітей з усієї України.

Про це йдеться у листі генерального директора закладу Тараса Мельника у Фейсбуці, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У цей непростий для України час Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня простягує руку підтримки колегам з усіх областей.
“Наш регіон на даний час є найбільш мирним та безпечним, тому вважаємо своїм обов’язком підтримати та розвантажити інші заклади охорони здоров’я, які опинилися в епіцентрі бойових дій. Колеги, ми готові приймати до себе пацієнтів з усіх регіонів, які потребують ургентної медичної допомоги та не можуть її отримати своєчасно в інших закладах”, – йдеться у зверненні.
Гендиректор уточнює:
“Надаємо повний спектр (третинний рівень) медичної допомоги дітям від 0 до 18 років: соматичні та хірургічні спеціальності, онкогематологія. Також маємо три відділення для лікування новонароджених та передчасно народжених, оперуємо немовлят з діагнозом “Ретинопатія новонароджених”.
При потребі і можливості евакуювати дітей в нашу лікарню, звертайтеся, зазначає гендиректор.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.