В області “Укрпошта” працює, але за зміненим графіком — керівник Івано-Франківської дирекції

Новини, Суспільство

Івано-Франківська дирекція “Укрпошти” працює, але за зміненим графіком.

Про це на брифінгу повідомив керівник Івано-Франківської дирекції Михайло Рудий, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З його слів, стаціонарні та пересувні відділення поштового зв’язку з 5 березня працюватимуть за скороченим графіком.

“Відділення з індексом 76011, яке було розташоване в аеропорту, тимчасово закрили та приєднали до відділення за індексом 76014 (вул. Євгена Коновальця, 128 — ред.). Також скоротили роботу відділень в Івано-Франківську. Відділення, які працювали з 8:00 до 20:00, відсьогодні працюватимуть з 9:00 до 18:00. Це пов’язано з комендантською годиною”, — каже Михайло Рудий.

Керівник Івано-Франківської дирекції повідомив, що станом на 5 березня усі відділення поштового зв’язку надають повний спектр послуг.

“З 4 березня Івано-Франківська дирекція почала виплачувати пенсії та соцвиплати. Виплата триває згідно з графіком, щобільше — з випереджувальним графіком. На сьогодні недостачі фінансування немає”, — розповідає Михайло Рудий.

Є деякі обмеження щодо відправлень, каже очільник дирекції.

“З метою безпеки усі поштові відправлення ми приймаємо у відкритому вигляді. Платежі також приймаємо у звичайному режимі. Ми не беремо жодних поштових відправлень, жодної кореспонденції, а також не приймаємо та не виплачуємо грошові перекази з країн-агресорів Росії та Білорусі”, — каже Михайло Рудий.

З його слів, станом на 5 березня відновлене курсування магістральних маршрутів між Івано-Франківськом та Львовом.

“Це дозволяє в обмеженому вигляді, але без проблем доставляти поштові відправлення по всіх західних регіонах, а також до Києва. На жаль, тимчасово не приймаємо поштові відправлення в Чернігів, Суми, Харків, Луганськ, Донецьк, Запоріжжя та Херсон”, — каже Михайло Рудий.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.