У геріатричному пансіонаті Франківська плетуть маскувальні сітки (фото)

Новини, Суспільство

Задля нашої перемоги! У геріатричному пансіонаті Івано-Франківська плетуть маскувальні сітки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Підопічні і працівники геріатричного пансіонату Івано-Франківська вирішили допомогти Збройним силам України. Кожну вільну хвилину, як старенькі, так і молоді підопічні пансіонату, а також працівники закладу використовують для плетіння маскувальних сіток.

Оскільки частина чоловіків-працівників геріатричного пансіонату Івано-Франківська несуть службу у військових підрозділах, така робота для людей, які живуть і працюють в закладі – є особливо важливою. Одні – розрізають старий одяг на акуратні смужки, інші – в’яжуть ці смужки на сітку. Працюють четверту добу поспіль, хоч і лякаються сирен повітряної тривоги.

«Наші підопічні, спільно з персоналом, вирішили допомагати нашим військовослужбовцям. Просимо мешканців навколишніх будинків чи села Чукалівка приносити до нас старий одяг чорних, сірих, хакі – кольорів. Ми хочемо допомогти. І до роботи долучилися фактично усі мешканці закладу, окрім лежачих людей. Поряд з ними самовіддано працюють і усі працівники пансіонату», – розповіла в.о. директора пансіонату Марія Слободян.

Підопічні закладу наголошують: «Ми плетемо маскувальні сітки задля нашої перемоги! А ще – кожного для збираємося до спільної молитви за бійців української армії».

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.