Понад 700 військовозобов’язаних, які переїхали на Прикарпаття, стали на облік

Новини, Суспільство

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Прикарпаття на облік стали понад 700 військовозобов’язаних, які переїхали з інших областей України. З них понад 160 — вже мобілізовані.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  із посиланням на заступника військового комісара Юрія Мухіна. За його словами, наразі потрібні офіцери для створення бойового стрілецького відділення.

Юрій Мухін каже, що для комплектування стрілецького батальйону потрібні офіцери ланки взвод-рота, сержантський склад.

“ЗСУ та іншим військовим формуванням України зараз найбільше потрібні військовозобов’язані з досвідом військової служби для виконання завдань ООС — офіцери первинної ланки, сержантський склад. Закликаємо справжніх патріотів прибути до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки”, — сказав Юрій Мухін.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.