Від обстрілу російськими ракетами загинув батько відомої прикарпатської блогерки

Новини, Суспільство

Відома прикарпатська блогерка Marysia Tomashevsky повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук про загибель свого батька в Одеській області у перший день війни,

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Правду.іф.

“24.02.2022 року десь по обіді Путін за допомогою кориктувальника вогню вбив мого батька ! В тата я була єдиною дитиною. А він у мене та мами нашою єдиною опорою в усіх сенсах цього слова ! Тепер мені буде вкрай складно бути замість нього і тримати всі удари,які торкаються моєї сім’ї на собі !!! Тато був кадровим офіцером, закінчив іще 1989 року тилове училище в місті Вольськ Саратовськоі області. Командував все життя продовольчими службами, а згодом і тилом. Був в зоні ООС “.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.