Будуть носити повістки: Марцінків звернувся до містян і мешканців сіл іти в ЗСУ

Новини, Політика, Суспільство

Чоловіків Франківської громади просять поповнити лави Збройних сил України, щоби допомогти відстояти Київ та інші великі міста.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

“Зараз прошу поповнити Збройні сили України, – звернувся до мешканців громади міський голова Франківська Руслан Марцінків. – Бо територіальна оборона й інші добровольчі з’єднання вже фактично сформовані. А сьогодні важливо, щоби ми поповнювали Збройні сили, щоби люди, хлопці йшли у військкомат. Особливо це стосується водіїв категорії С”.

За словами мера Франківська, наразі ЗСУ потрібні водії категорії С, які можуть керувати важкою технікою, щоб дати відсіч.

“Ми всі повинні розуміти, що наступні два-три дні будуть вирішальними для України, для Києва, для українських міст. Тому маємо максимально поповнити лави Збройних сил України”, – наголосив він.

Марцінків повідомив, що у місті й селах Франківської громади рознесуть мобілізаційні повістки.

“З сьогоднішнього дня більш активно будуть розносити повістки, – зазначив мер. – По мікрорайонах нашого міста, а також по селах. Прохання з розумінням поставитися, це необхідно, щоби дати відсіч ворогу”.

Марцінків подякував франківцям за підтримку військових і нагадав, що всі ЦНАПи у Франківську стали центрами, де збирають таку допомогу.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.