Відсьогодні у Франківській області вводиться комендантська година

Новини, Суспільство

Від сьогодні в Івано-Франкську вводиться комендантська година з 22:00 до 8:00 ранку.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Прохання до всіх підприємців забезпечити, щоби 22 до д 8 години, крім критичної інфраструктури, щоб люди перебували в себе в вдома”, – закликав Марцінків.

Голова ОДА Світлана Онищук повідомила, що комендантська година вводиться по всій Івано-Франківській області.

«Ми вводимо комендантську години з 22 по 8 годину. В цей час прошу всіх перебувати у домівках, не виходити на вулицю. Це все заради вашої безпеки», – зазначила в ефірі ОТБ Галичина голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

Попри те, що в області вже встановлені блокпости, поступово їх будуть встановлювати Також на територій громади будуть розгортатися блокпости навколо Івано-Франківської територіальної громади.

Марцінків нагадав, що в Івано-Франківську на залізничному вокзалі створений центр координації дій. Також звернувся до власників укриттів та сховищ, з проханням їх не закривати, бо у випадку потреби колодки все одно зриватимуть.

Міський голова нагадав, що увечері потрібно вимикати світло.

“Наголошую, мова йде не про вимкнення електроприладів, а виключно про те, щоби було менше світла у повітрі”, – пояснив Марцінків.

Чоловіків віком 18-60 років просить звертатися до Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (0342 75-46-43, – 067 371-01-42
командування батальйону).

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.