На Франківщині підприємство “Карпатнафтохім” тимчасово призупиняє роботу

Кримінал, Новини, Суспільство

Товариство з обмеженою відповідальністю “Карпатнафтохім” призупиняє роботу під час воєнного стану в Україні.

Про це повідомили на сторінці підприємства, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“З метою уникнення можливих негативних наслідків та враховуючи той факт, що ТОВ “Карпатнафтохім” є об’єктом критичної інфраструктури, повідомляємо про зупинення виробничих потужностей на період дії воєнного стану”, — йдеться у дописі.

Також на заводі повідомляють про готовність реалізації режиму воєнного стану відповідно до вимог чинного законодавства України.

Під час онлайн-звернення міський голова Калуської громади Андрій Найда розповів, що у місті перевірили всі інфраструктурні об’єкти та забезпечили їх посиленою охороною.

“Наразі триває призупинення роботи підприємства “Карпатнафтохім”. Всі інші підприємства, цех з очищення стоків, азотно-киснева станція, цехи, які забезпечують життєдіяльність підприємства та потреби міста, працюватимуть і надалі”, — розповів Андрій Найда.

З його слів, у місті триває організація місць для перебування людей з інших областей України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.