Марцінків: рекомендую мешканцям Опришівців, Чукалівки та Крихівців тимчасово дислокуватись в інші райони ОТГ

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся з рекомендацією до мешканців сіл Чукалівка та Крихівці, а також мікрорайону Опришівці, зважаючи на близькість військового аеропорту, тимчасово  дислокуватися в інші частини міста чи приміських сіл.

Про це очільник Івано-Франківської ОТГ заявив під час звернення до громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Також Марцінків повідомив, що місто надає поліції допомогу з облаштування блокпостів “на в’їздах в місто та громаду”.

“Зараз блокпости розміщуються на території області та розпочнеться робота щодо розміщення блокпостів на в’їзді до Івано-Франківська. Прохання з розумінням поставитися до цього вимушеного кроку, в часі воєнного стану”,- зазначив міський голова.

Руслан Марцінків закликав мешканців громади зберігати спокій та бути максимально мобілізованими.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.