У Франківську представили нового очільника “Теплокомуненерго”: що про нього відомо

Новини, Суспільство

Представлення відбулося під час тижневої оперативної наради 22 лютого в Івано-Франківській міській раді.

Щоправда, Володимир Фалдина відтепер буде очолювати підприємство із приставкою “в.о”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  ПІК.

Свого часу він занесен​ий​ у реєстр осіб, на яких розповсюджується заборона обіймати державні посади протягом 10 років, відповідно до критеріїв Закону “Про очищення влади”.

Як з’ясувалося, Володимир Фалдина за часів Януковича обіймав керівні посади у податковій. Зокрема, протягом лютого 2012 – червня 2013 року був заступником голови ДПС в Івано-Франківській області, а з червня 2013 року – першим заступником начальника ГУ Міндоходів в області.

Окрім того, працював у Києві директором з безпеки УДППЗ “Укрпошта”​, а 2015 році очолив Івано-Франківську дирекцію УДППЗ “Укрпошта”. У 2019 обіймав посаду заступника директора західної регіональної дирекції “Комерційного індустріального банку.”

Натомість на сайті “ТКЕ” повідомили, що Володимир Фалдина раніше “займав ряд провідних керівних посад, має вищу юридичну освіту, кандидат економічних наук“.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.