Розшукували майже добу. Поліцейські знайшли 17-річну дівчину в Івано-Франківську

Новини, Суспільство

Ювенальні поліцейські спільно з патрульними Івано-Франківщини розшукали 17-річну Тамілу Апостолюк. Дівчина 18 лютого приблизно о 17:00 вийшла з дому та не повернулася. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ посиланням на Facebook-сторінку Нацполіції області.

З Тамілою Апостолюк все гаразд, її здоров’ю нічого не загрожує. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці зникнення.

“Дівчина розуміла, що її шукають, і намагалася заплутати поліцейських: переодягнулася у верхній одяг товариша і постійно змінювала місце перебування. 19 лютого приблизно о 15:00 неповнолітню вдалося розшукати. Вона перебувала на одній із вулиць Івано-Франківська”, — йдеться у повідомленні.

З дівчиною спілкуються працівники ювенальної ‌ поліції‌ й встановлюють всі обставини, а також проводять превентивну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.