Льотчики Франківської бригади тактичної авіації взяли участь у нічних польотах

Новини, Політика, Суспільство

Льотна зміна у бригаді розпочалася вдень, а завершилася вночі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Польоти тривали у складних погодних умовах. У небо підіймалися практично усі льотчики бригади на фронтових винищувачах МіГ-29 та навчально-тренувальних літаках L-39, пише https://armyinform.com.ua.

Під час льотної зміни авіатори удосконалювали техніку пілотування, виконували вправи складного пілотажу та польоти у складах пар. Участь в польотах також взяли молоді пілоти – минулорічні випускники Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Вони відпрацювали дії під час імітації відмови двигуна, здійснили польоти у хмарах та вправлялись у складному пілотажі.

– Усі поставлені на польоти завдання виконані в повному обсязі, – зазначив командир бригади тактичної авіації полковник Євгеній Каржау. – Льотчики бригади готові виконувати найскладніші завдання в небі.

3 38 scaled

Бригада забезпечена всім необхідним для польотів. Авіапарк бригади поповнився відремонтованими та модернізованими літаками, є достатня кількість авіагасу для проведення льотних змін високої інтенсивності.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.