Одаї без дороги: на Тисмениччині діти ходять до школи в калошах (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

На Тисмениччині, в селі Одаї вулицею Шевченка – не пройти, не проїхати.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ОТБ “Галичина”.

Пенсіонери виходять за нагальної потреби, а діти у школу йдуть в калошах, за межі двору не можуть вийти і люди з інвалідністю.

“В мене мама інвалід 1 групи. Я би хотіла, щоб мені пані Градюк пояснила, як я можу маму вивести на вулиці, коли я її не можу за межі фіртки вивезти. Досить розтоптана дорога, каміння “скачуть” вище голови”, – розповідає місцева жителька Мар’яна Зозулик.

Володимир Ціпух, який щодня добирається на роботу до Івано-Франківська каже, аби здолати цей кілометровий відрізок дороги витрачає в п’ять разів більше часу, ніж зазвичай.

“Все почалося з того часу, як поміняли газову трубу, вони розрили, загорнули і зараз в дуже поганому стані дорога”, – зазначає чоловік.

Люди налаштовані серйозно і навіть готові перекривати  центральну вулицю, через яку проходить державний автошлях, щоб якось звернути увагу влади на цю проблему.

Детальніше у сюжеті ОТБ “Галичина”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.