Майже пів сотні згортків: в Івано-Франківську патрульні виявили у чоловіка наркотики

Кримінал, Новини, Суспільство

Майже пів сотні згортків з імовірно наркотичною речовиною виявили у мешканця Івано-Франківська поліцейські патрульної роти ТОР.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, минулої ночі на вулиці Надрічній інспектори патрульної поліції спільно зі співробітниками Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області виявили невідомого чоловіка. Останній, помітивши поліцейських, помітно занервував та різко змінив напрямок руху.

Інспектори громадянина зупинили та згідно зі статтею 34 Закону України «Про Національну поліцію» провели поверхневу перевірку особи. В результаті у 29-річного жителя Калуського району патрульні виявили 48 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Поліцейські громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотики вилучено та направлено на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.