У Коломиї тепер можна отримати послуги ЦНАПУ в своїй квартирі (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

В Коломиї запровадили мобільне надання адміністративних послуг.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Дані послуги у своїй квартирі отримала пані Марія, жителька міста.

Нововведення стало можливим завдяки співпраці Центру надання адміністративних послуг з міжнародними організаціями UK Аid та ПРООН.

Саме завдяки їх підтримці Коломийська громада отримала обладнання для мобільного робочого місця адміністратора, а також – автомобіль.

Наразі, поки ЦНАП розробляє порядок надання віддалених послуг, такою можливістю у тестовому режимі можуть скористатися тільки вакциновані мешканці громади, які старше 80 років або ж мають інвалідність І групи.

Також наразі на виїзді надаються тільки соціальні послуги від управління соціальної політики Коломийської міської ради. Звісно, що невдовзі розшириться як перелік послуг, так і перелік категорій мешканців, які зможуть отримати їх.

Щоб скористатися послугами ЦНАПу в себе вдома необхідно:

  • Зателефонувати до адміністрації ЦНАПу на номер 034 334 51 18, або ж на гарячу лінію Коломийської міської ради 0800 50 33 03;
  • Залишити заявку про потребу виїзду адміністратора;
  • Очікувати на приїзд адміністратора (про це повідомлять додатково).

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.