На Івано-Франківщині нетверезий водій автомобілем наїхав на двох пішоходів і втік

Кримінал, Новини

На Івано-Франківщині водій автомобілем наїхав на двох жінок та втік. Травмованих госпіталізували у лікарню. 

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку обласної поліції.

Аварія сталася у селі Хом’яківка Гвіздецької територіальної громади 12 лютого о 22:50. Як йдеться у дописі, водій на невідомому автомобілі наїхав на 44-річну та 57-річну жительок села та втік. Жінок госпіталізували у лікарню.

Медичний директор Коломийської центральної лікарні Віктор Бойко кореспондентці Суспільного розповів, в лікарню жінок привезли о 23:25. Обидві — у стабільному стані.

“44-річна травмована перебуває у реанімації. У реанімацію її взяли через те, що вона була без свідомості. Медики підозрювали, що у неї — важчі травми. Але пізніше жінка отямилася. У неї — забій м’яких тканин, струс головного мозку. Я думаю, що зараз її переведуть. Інша жінка перебуває у травматології, вона має перелом ключиці, струс головного мозку”, — розповів медик.

За годину після ДТП поліцейські знайшли ймовірного винуватця аварії. Ним виявився 31-річний житель Заболотівської тергромади. Чоловік керував мікроавтобусом Mercedes-Benz Vito. Автомобіль поліцейські знайшли в полі поблизу місця, де сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські також перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що чоловік був нетверезим — 0,6 проміле алкоголю у крові, повідомили у поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.