Містичні галюцинації на сцені-межі: Франківці ставлять «Ідіота» (фото)

Новини, Суспільство

Актори Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка готують нову постановку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інформацію оприлюднену у пресслужбі театру.

Як зазначається, на цей раз франківця «замахнулися» на безсмертний твір Федора Достоєвського «Ідіот».

Як вже повелося, вистава буде неординарною. Для цього у театрі створять новий – вже шостий – театральний майданчик – сцену-межу. Самі ж автори визначають жанр вистави не інакше, як «містичні галюцинації».

Режисером вистави є директор та художній керівник театру Ростислав Держипільський, а виконавцями ролей стане зірковий акторський склад театру. Крім того, під час вистави її творці обіцяють цікавий музичний супровід з музики Йоганна Себастьяна Баха, а також вже знайомих за виставами drammi per musica “Hamlet” та “Romeo & Juliet” Романа Григоріва та Іллі Разумейка.

«Творці вистави вже чаклують над новим форматом. А ви побажайте нам і собі успішної реалізації усіх їхніх шалених задумів. А вони й направду шалені! Будемо потрохи вам розповідати…», – зазначили у пресслужбі Івано-Франківського драмтеатру.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.