Потяг Івано-Франківськ-Київ протаранив автівку

Кримінал, Новини, Суспільство

Минулої ночі на Львівщині трапилась аварія за участю поїзда Івано-Франківськ-Київ.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Бліц-Інфо.

5 лютого о 23:59 год, на перегоні “Щирець-Миколаїв”, поза межами залізничного переїзду, поїзд №44 сполученням “Івано-Франківськ-Київ” у складі 12 вагонів, здійснив зіткнення із автомобілем “Шкода Октавія”, який застряг на колії.

Водій і пасажири при наближенні поїзду покинули автомобіль, постраждалих немає. Поїзд було затримано на 1 год. 25 хв. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, 3 лютого 2022 року близько 1-ї години у місті Дубно пасажирський поїзд № 43 Київ — Івано-Франківськ зіткнувся з вантажівкою, водій якої виїхав на залізничний переїзд. Унаслідок інциденту травмовано машиніста поїзда та водія автівки. Пасажири поїзда не постраждали.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.