Синоптики попереджають про нічні морози до -12°C

Новини, Суспільство

Територію України охоплять морози, вночі температура повітря опуститься до -12 градусів. 

Проте, вже 5 лютого погода в Україні буде теплішою: в більшості областей вдень температура буде вище нуля та очікується мокрий сніг.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

“Найближчої ночі очікується -3-9 градусів, на Сході та в Криму 0-3 градуси морозу. Вдень 4-го лютого на Півночі та в Центрі -2-7 градусів, у південній частині, на Сході та Заході близько нуля. У ніч на суботу в більшості областей України передбачається -4-10 градусів, на крайній півночі до -12 градусів, на Заході 0-2 градуси морозу. Вдень 5-го лютого почнеться потепління до відлиги, лише в східних областях ще вдень побудуть -3-6 градусів”, – написала синоптик.

Діденко також попереджає про посилення вітру західного напрямку на вихідних.

Цю ж інформацію підтверджує і сайт Українського гідрометцентру.

За його даними, 4 лютого, у п’ятницю, на Заході прогнозують сніг, а на півдні Криму – невеликий дощ.

У суботу. 5 лютого, сніг прогнозують в західних, північних та центральних областях, крім Дніпра з околицями.

У неділю, 6 лютого, морози вночі до -9°C очікують лише в східних областях, а вдень в більшості регіонів температура повітря буде вище нуля. Очікується мокрий сніг на Заході вдень, і вночі в східних регіонах – сніг. У решті регіонів опади не прогнозують.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.