Поніжилися в чанах: Злата Огнєвіч показала, як провела час з Катею Осадчою у Буковелі (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Телеведуча Катя Осадча вперше у 2022 році поїхала у відрядження. Головною героїнею ексклюзивного сюжету стала Злата Огнєвіч. Знаменитості разом відпочили в Буковелі.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

Зірки повертаються з відпусток, тож тепер до них знову прикута особлива увага журналістів. Злата Огнєвіч відверто поговорила з Катериною Осадчою й зовсім скоро цю розмову зможуть побачити мільйони телеглядачів.

Злата Огнєвіч та Катя Осадча в Буковелі

Злата Огнєвіч розповіла про цікаву зйомку на особистій сторінці в інстаграмі. У сторіз артистка показала, як разом із ведучою прогулялася засніженим Буковелем, побувала в чані надворі й поговорила в затишній локації. Тож зовсім скоро глядачі почують нові одкровення “Холостячки”.

також читати: Злата Огнєвіч шокована станом аеропорту Івано-Франківська

Катя та Злата не лише поговорили, а й продемонстрували стильні образи. Зокрема, зірки показали, як можна виглядати бездоганно у морозяну погоду. Для зйомки на вулиці Осадча обрала білі широкі штани, синю куртку, чорне взуття та рукавиці, білу шапку. Волосся вона сховала під шапкою, а на обличчі зробила макіяж з акцентом на очах і нюдовою помадою на губах.

Злата Огнєвіч постала перед камерами в білому спортивному костюмі, чорному пуховику, взутті білого кольору та кепці. Коротке волосся зірка вклала у легкі локони, а на обличчі зробила бездоганний макіяж у коричневих відтінках.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.