Злата Огнєвіч шокована станом аеропорту Івано-Франківська

Економіка, Новини, Суспільство

Українська співачка, зірка телешоу “Холостячка-2” Злата Огнєвіч прилетіла зі столиці на Прикарпаття для зйомок.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

І була неприємно вражена станом івано-франківського аеропорту. Зірка зізналася в Instagram, що любить Івано-Франківськ, але аеропорт у нас жахливий. Відтак, Огнєвіч показала стан у якому перебуває приміщення – з купою непотребу та понищеною стелею. Каже, була здивована, що його досі не привели до ладу.

“У мене таке запитання: коли зроблять людський аеропорт в Івано-Франківську? Це не має бути так”, – впевнена Злата Огнєвіч.

Додамо, що далі зірка поїхала в один із готелів, що знаходяться на Буковелі.

Як відомо, міжнародний аеропорт Івано-Франківськ перебуває у комунальній власності й належить громаді області – за винятком посадково-злітної смуги, яка належить державі. У 2010 році Івано-Франківська ОДА передала аеропорт ТОВ «Скорзонера» на правах концесії. Тодішним керівником “Скорзонери” був Олександр Шевченко, а саму компанію пов’язують з олігархом Коломойським.

Під час першого робочого візиту, у серпні 2019, на Івано-Франківщину президент Володимир Зеленський провів нараду щодо реконструкції терміналу та інфраструктури аеропорту в обласному центрі. Президент запропонував нардепу Олександру Шевченку коштом ТОВ “Скоронеза” відремонтувати термінал і злітну смугу, а держава частину коштів поверне. Загалом, мова йшла про 70 мільйонів доларів. Але далі розмов справа не пішла.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.