Бив по голові і вичавив очі: коломиянина судитимуть за жорстоке побиття знайомого

Кримінал, Новини, Суспільство

За клопотанням Коломийської окружної прокуратури обрано запобіжний захід стосовно 37-річного місцевого мешканця, який завдав тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому.

Про це повідомляє обласна прокуратура, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Підозрюваного триматимуть під вартою без права внесення застави. За даними слідства,  22 січня чоловік у стані алкогольного сп’яніння завдав ряд ударів по голові своєму 43-річному знайомому та, натискаючи на очні яблука спричинив їх видалення.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забою м’яких тканин обличчя та ампутації очних яблук.
За дане правопорушення зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.
“Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду” – йдеться у повідомленні прокуратури.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.