Сьогодні свій День народження святкує лідер Прикарпатського осередку ВО “Батьківщина” Дмитро Шлемко

Новини, Суспільство

24 січня свій День народження святкує відомий на Прикарпатті науковець та політик, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина» Дмитро  Шлемко.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, подальшої активності на благо України, благополуччя і радості. Хай кожен новий день Вашого життя приносить лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка рідних  та близьких зігрівають Вашу душу!
Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Довідка від Голос ІФ:

Дмитро Васильович Шлемко (нар. 24 січня 1950, село Белелуя, Снятинський район, Івано-Франківська область) — український політик. Народний депутат України. Член партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», голова Івано-Франківської обласної організації з 1999 року. Кандидат економічних наук (з 1985), доцент (з 1989). Підготував і видав понад 50 наукових праць.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.