Помер, недочекавшись пенсії колишній директор викраденого державного інституту Валентин Гаврилюк (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Днями у наслідок важкої хвороби помер колишній директор ДП УДКТІагротранс Гаврилюк Валентин Юхимович, який так і недочекався справедливого перерахунку пенсії.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Валентин Юхимович Гаврилюк народився 20 вересня 1953 року. В Українському державному конструкторсько-технологічному інституті транспорту працював від часу його заснування у 1976 році на посаді інженера, допомагав разом із іншими працівниками будувати адміністративні корпуси унікальної наукової установи, аналогів якій не має на пострадянському просторі. У подальшому працював заступником та директором ДП УДКТІагротранс, вийшовши на пенсію у 2013 році.

Однак отримати достойну пенсію Валентин Гаврилюк так і не зміг адже у наслідок злочинної змови місцевої мафії, злочинних елементів з терористичної «ДНР», судової адміністрації та Кабінету міністрів України майновий комплекс ДП УДКТІагротранс, що знаходиться у місті Івано-Франківську за адресою вул. Незалежності, 46 було відчужено на користь Івано-Франківського окружного адміністративного суду, викрадено установчі, кадрові та бухгалтерські документи, трудові книжки та архів. Цей зухвалий злочин унеможливив нарахувати Валентину Юхимовичу повноцінну пенсію, адже злочинці не бажали повернути документи, які би підтверджували трудовий та науковий стаж цього достойного чоловіка.

Колектив УДКТІагротранс висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті колишнього директора державного підприємства – Гаврилюка Валентина Юхимовича! Вічна пам’ять!

У редакції газети  Голос ІФ залишилося останнє прижиттєве інтерв’ю з Валентином Гаврилюком записаним у березні 2021 року під час акції протесту обездолених та обікрадених працівників ДП УДКТІагротрас,

На даний час питання щодо розрахунку майже сорока працівників ДП УДКТІагротранс владою так і не вирішено. Невже наша українська влада чекає, що всі працівники наукового інституту повмирають чи виїдуть за межі держави – території беззаконня? Дуже сумно панове президенте, урядовці, що ви не цінуєте розумних людей, які змушені поневірятися по світах заробляючи на прожиття у той час як ви на керівні посади призначаєте бездарних неуків, невігласів, а іноді і відкритих злочинців. Час вже повернутися обличчям до людей, до українців!

Якщо Ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися, разом ми збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.