12 січня у Франківську перекриють дві смуги Надрічної (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У середу, 12 січня, в Івано-Франківську будівельники перекриють проїзд двома з чотирьох смуг на вулиці Надрічній – аби перейти до наступного етапу зведення моста-довгобуда в Пасічну.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “ТРК 3-Студія”.

Аби якнайшвидше відкрити довгоочікуваний міст на Пасічну, в Івано-Франківську з 12 січня на Надрічній обмежать рух автомобільного транспорту — будівельники перекриють дві смуги довжина яких 300 метрів. А через два місяці на даній ділянці дороги повністю обмежать рух. Як альтернатива – буде стара Надрічна.

Надрічна буде перекрита до кінця 2022-ого року.

Під час оперативної наради 11 січня міський голова Руслан Марцінків наголосив, що на вихідні дві смуги вже точно перекриють, а водіїв закликає обирати інші дороги.

“Нам потрібно встановити такі великі банери “Корки???”, аби водії менше туди їхали”, – каже мер.

Детальніше в сюжеті “ТРК 3-Студія”:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.