Сиділи за столом: Зеленського помітили у Буковелі з Єрмаком та Демченком (фото)

Новини, Суспільство

Президент, стверджує журналіст Юрій Бутусов, взяв із собою на відпочинок людей, яких “не наважився посадити за новорічний стіл поряд із собою”.

Знімок опублікував на своїй сторінці у Facebook головний редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Президента України Володимира Зеленського зафільмували в одному з ресторанів курорту Буковель. Глава держави відпочиває за столом у компанії керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

“У Буковелі Зеленський перебуває у колі людей, яких він за новорічний стіл поруч із собою посадити не наважився, тому що деякі з них пов’язані із Москвою, а не із захистом України”, — повідомляє Бутусов.

У грудні минулого року у Києві проходила акція під назвою “Захисти Україну — зупини переворот!”. Учасники мітингу серед інших вимог озвучили необхідність звільнення Руслана Демченка з посади першого заступника секретаря РНБО як “російського агента”.

Хто такий Руслан Демченко?

Демченко відомий як фігурант журналістського розслідування Радіо Свобода щодо так званих “Харківських угод” – домовленостей між Україною та Росією, за якими продовжено термін перебування російського Чорноморського флоту в Україні. Журналісти стверджують, що саме Демченко лобіював підписання Харківських угод у 2010 році.

Крім того, він був викритий у призначенні на посаду в обхід Закону “Про очищення влади”, оскільки підлягав люстрації. Також чиновника звинувачували у тому, що він набув статусу учасника бойових дій за 3 дні перебування на Донбасі у 2014 році.

Журналіст Юрій Бутусов прямо називає Руслана Демченка “проросійським політиком”, який діє за вказівкою адміністрації Путіна.

“Демченко є головною сполучною ланкою між Зеленським, Єрмаком та адміністрацією Путіна, оскільки користується повною довірою Кремля”, — стверджує журналіст.

Конфлікт Бутусова із Зеленським

У листопаді минулого року на пресмарафоні Володимира Зеленського відбулася словесна суперечка між Юрієм Бутусовим та українським президентом. Володимир Зеленський заявив, що Юрій Бутусов отримав дані про операцію щодо “вагнерівців” і опублікував їх. На що журналіст заявив, що це все брехня, і президент України має відповідати за свої слова. Через кілька хвилин словесна суперечка між опонентами повторилася знову. До неї вже втрутилася журналістка із 1+1 Наталія Мосейчук, заявивши, що не можна так спілкуватися з главою держави. Пізніше Юрій Бутусов вибачився за “емоції” під час пресконференції Зеленського. Журналіст пояснив свою неповажну поведінку на пресмарафоні “брехнею та образами” з боку президента.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.