Затримали ексдепутата міськради Коломийської міської ради, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння смертельної ДТП (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Польща видала Україні депутата Коломийської міської ради, з вини якої в Івано-Франківській області загинули два пішоходи. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресцентр Нацполіції України.

Аварія сталася на Івано-Франківщині у листопаді 2016 року. Депутат на Audi збив двох людей. Щоб уникнути відповідальності, він одразу поїхав до Польщі і весь цей час переховувався там.

Його звинувачують за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Депутатові загрожує до 10 років в’язниці. Печерський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Новини про - В Івано-Франківській області депутат на смерть збив двох людей: він 6 років ховався у Польщі

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.