За добу зафіксували чотири порушення «тиші» на Донбасі – штаб ООС

Новини, Суспільство

Упродовж минулої доби, 5 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресцентр штабу Операції об’єднаних сил.

Зокрема, у напрямку Авдіївки ворог відкрив вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Шумів противник обстрілював позиції українських військ з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У бік Катеринівки окупанти вели вогонь з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Майорська російські найманці здійснили обстріли зі станкових протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

«Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», – повідомили у пресцентрі штабу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.