У Коломийському ліцеї № 9 відкрили спортивний зал

Економіка, Новини, Суспільство

В Коломийському ліцеї № 9 урочисто відкрили спортивний зал.

Про це повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Коломийський ліцей – один із найбільших загальноосвітніх закладів міста Коломиї, де навчаються талановиті діти, які є активними учасниками та призерами Малої Академії наук України, ІІІ та ІV етапів всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів. Важливими для них також є й заняття спортом. Тому вдосконалення цього об’єкту було необхідним, – наголосив директор департаменту освіти ОДА Віктор Кімакович, – Тепер у цьому світлому, просторому, сучасному закладі учні школи матимуть змогу займатися улюбленими видами спорту, як на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях».

На теренах Коломийщини це вже другий відбудований спортивний об’єкт. Нагадуємо, що саме у цій територіальній громаді нещодавно був відкритий модульний спортивний зал у селі Королівка.

Фінансування щодо добудови цього об’єкту здійснювалося із державного та місцевого бюджетів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.