На Калущині відкрили відремонтовану амбулаторію

Здоров'я, Новини, Суспільство

У с.Копанках Калуської громади відкрили відремонтоване приміщення амбулаторії, яке давно потребувало оновлення.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на міського голову Калуша Андрія Найду.

З місцевого бюджету на ремонт амбулаторії у Копанках було виділено майже 600 000 грн. І сьогодні це сучасна лікувальна установа , яка буде комфортною для пацієнтів та працівників, в якій є місця для стаціонару, маніпуляційна та сучасний санвузол для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Тарас Бандура, заступник директора Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги зазначив, що в процесі ремонтних робіт намагалися продумувати найкращі варіанти. Так, з метою збереження тепла, стелю у приміщенні амбулаторії занижено на 70 см. Вмонтували систему приточної та витяжної вентиляції з рекуператорами і встановили інвекторні кондиціонери, які дають тепло, та керамічні батареї.

Загалом – об’єм фінансування ремонту АЗПСМ в с. Копанки становив 969 тис. гривень.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.