Електроскутери. Великий асортимент Байден попередив Путіна про посилення присутності США в Європі

Новини, Політика

Президент США Джо Байден заявив, що сказав російському президентові Володимиру Путіну, що кроки проти України призведуть до санкцій і посилення присутності США в Європі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Reuters.

“Я дав зрозуміти президенту Путіну, що якщо він зробить ще якісь кроки, якщо він піде в Україну, ми матимемо суворі санкції. Ми збільшимо нашу присутність у Європі разом із нашими союзниками по НАТО, і доведеться заплатити велику ціну”- сказав Байден.

Відповідаючи на запитання, чи загрожують Москві санкції, якщо вона триматиме війська на кордоні, Байден сказав: “Я не збираюся вести тут публічні переговори, але ми дали зрозуміти, що він не може — наголошуємо, не може — рухатися на Україну”.

Байден сказав, що Путін домовився про “три великі конференції” наступного місяця з високопоставленими співробітниками, щоб допомогти знайти рішення, і сказав, що очікує прогресу від цих переговорів. Однак Байден дав зрозуміти, що це може спрацювати, лише якщо Путін знизить ескалацію.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.