Понад 12 років позбавлення волі – в Івано-Франківську засуджено серійного грабіжника

Кримінал, Новини, Суспільство

Окружна прокуратура міста Івано-Франківська підтримала обвинувачення стосовно 36-річного місцевого жителя, який вчинив крадіжки, грабежі, розбій із залишенням потерпілого в небезпеці (ч.2 ст.185, ч.2 ст.186, ч.4 ст.187, ч.3 ст.135 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

В суді прокурор довів вину правопорушника у вчиненні ряду тяжких злочинів в місті Івано-Франківську. За результатами судового розгляду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 12 років 6 місяців позбавлення волі.

Встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік ввечері нападав на перехожих, наносив кулаками та ногами їм удари та забирав кошти і телефони. Він зухвало грабував своїх знайомих, завдаючи їм тілесних ушкоджень, та обікрав колишню дружину.

Також під час розпивання алкоголю він побив свого знайомого та, забравши його банківські картки, виніс чоловіка без свідомості на вулицю. Потерпілого із численними травмами та відмороженням стоп рятували медики, прооперувавши та ампутувавши ноги.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.