Відомо, скільки залізничних квитків купили українці за «ковідну» тисячу

Економіка, Новини, Суспільство

Українці придбали вже понад 100 тисяч залізничних квитків за програмою «єПідтримка».

Про це повідомили у пресслужбі АТ «Укрзалізниця», пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ 

Нагадаємо, йдеться про ініціювану Президентом Володимиром Зеленським програму з виплати громадянам України, які пройшли повний курс імунізації проти COVID-19 і отримали зелений сертифікат про вакцинацію, безготівкових коштів у розмірі 1 тисяча гривень, яку люди можуть витратити на подорожі, придбання книг, відвідування театрів, кіно тощо.

Як зауважили в Укрзалізниці, з моменту початку виплат коштів від держави вакцинованим українцям на спеціальні картки за програмою «єПідтримка» пасажири здійснили більш як 100 тисяч транзакцій, купуючи квитки в чат-боті АТ «Укрзалізниця», на сайті booking.uz.gov.ua та на партнерських ресурсах.

При цьому за час дії програми пасажири витратили на залізничні квитки понад 42 мільйони гривень.

«Середній чек однієї транзакції складає 420 гривень», – відзначають у пресслужбі Укрзалізниці.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.