Прикарпатка представить Україну на всесвітньому конкурсі “Міс світу на візку”

Новини, Суспільство

Цьогоріч в Україні вперше обрали переможницю національного етапу всесвітнього конкурсу “Міс світу на візку”. І головний приз здобула прикарпатська письменниця, громадська діячка та психологиня Христина Сирова-Ковалишин.

Пригадує, участь у ньому наважилась взяти буквально в останній момент. А тепер, окрім корони, дівчина отримала путівку на конкурс у Мексику.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “РАІ”.

Через пандемію цьогорічний конкурс провели онлайн. А головним критерієм для журі були не параметри краси, а соціальні проєкти, які учасниці прагнуть реалізувати. Ініціатива, яку презентувала Христина, називається «Пере-крок». І головна її ідея у тому, щоб надати психоемоційну реабілітацію усім, хто її потребує.

Впевненим у перемозі Христини був її чоловік Олександр. Каже, ввесь час знаходився поруч та підтримував дружину.

Тепер, окрім соціального проєкту, благодійної діяльності та виховання двох діток, жінка розпочинатиме підготовку ще й до участі в міжнародному конкурсі. Зізнається, з відчуттям великої відповідальності має попереду чимало роботи.

Представлятиме Україну Христина Сирова-Ковалишин на всесвітньому конкурсі у жовтні наступного року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.