На Тисмениччині поховали учасника афганської війни, який помер від COVID-19

Новини, Суспільство

Життя 57-річного жителя Тисмениччини забрав COVID-19.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Тисменицької міської ради., інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Сьогодні, 28 грудня, у селі Пшеничники поховали учасника бойових дій в Афганістані Михайла Калинчука, який помер 26 грудня.

“Без батьківської підтримки та родинної любові залишились дружина, доньки та онуки, без дружнього плеча — друзі та побратими. Тисменицька міська рада висловлює найщиріші слова співчуття родині й побратимам.Схиляємо голови у скорботі та молимося за воїна. Вічна пам’ять та Царство небесне! Слава Україні! Героям слава!” – йдеться у дописі.

Народився Калинчук Михайло Євгенович 3 лютого 1967 року у селі Пшеничники. Закінчив Отинійське професійно-технічне училище. Спеціальність — електрозварник.

12 листопада 1985 був призваний на військову службу. Пройшовши початкову підготовку, 24 квітня 1986 року прибув в Афганістан. Рядовий, нагороджений медаллю “За відвагу”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.