Рівненські футзалісти програли вдома “Урагану” з Івано-Франківська (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Футзальна команда “Кардинал – Рівнестандарт” на своєму майданчику не змогла відібрати очки у чинного чемпіона Екстра-ліги – івано-франківського “Урагану”. Команди зустрілися у Рівному 25 грудня.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Гості першими пропустили, але у підсумку перемогли з великим рахунком.

До 16-го туру “Кардинал – Рівнестандарт” та “Ураган” підійшли на четвертому та третьому місцях у турнірній таблиці. Початок поєдинку між турнірними сусідами був за рівнянами. Михайло Волянюк втік у контратаку і з гострого кута пробив у дальню “дев’ятку”. Для найкращого бомбардира ліги це був шістнадцятий гол.

Рівненські футзалісти програли вдома “Урагану” з Івано-ФранківськаФото: Суспільне Рівне

Втім, попереду господарі були недовго. Через три хвилини Роман Кордоба рахунок зрівняв. Вивів “Ураган” вперед Сергій Коваль, якому вдався влучний удар разом з сиреною на перерву. У другому таймі рівняни пішли вперед. Але замість того, щоб зрівняти рахунок, вони пропустили дві результативні контратаки. У гостей відзначилися – Артем Фаренюк та Микола Грицина.

Рівненські футзалісти програли вдома “Урагану” з Івано-ФранківськаФото: Суспільне Рівне

Заключні хвилини поєдинку “Кардинал – Рівнестандарт” провів граючи без воротаря з п’ятьма польовими гравцями, але голів глядачі, які вщент заповнили трибуни спорткомплексу дитячо-юнацької спортшколи №4, більше не побачили. Чемпіони перемогли – 4:1.

“На початку другого тайму були моменти біля наших воріт, добре відіграв воротар, десь пощастило. Третій і четвертий голи заспокоїли нас, і далі ми грали по рахунку”, – сказав після гри головний тренер “Урагана” Максим Павленко.

Наставник рівнян Олександр Бондар зауважив, що багато емоцій команда віддала у попередній зустрічі, яку “Кардинал – Рівнестандарт” виграв з рахунком 4:0.

“Тому сьогоднішні 1:4 – справедливий результат. Будемо намагатися покращити гру у захисті”, – прокоментував поразку головний тренер команди “Кардинал – Рівнестандарт” Олександр Бондар.

Рівненські футзалісти програли вдома “Урагану” з Івано-ФранківськаФото: Суспільне Рівне

Наступну гру рівняни проведуть 29 грудня у Харкові проти клубу “Viva Cup”. А “Ураган” цього ж дня прийматиме херсонський “Продексім”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.