Коломийські комунальники отримали новий екскаватор для прогортання снігу (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

Вчора до Коломиї прибув новенький екскаватор навантажувач JCB 3CX.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Придбати його вдалося завдяки підтримці Кабінетом Міністрів України активних громад, повідомив у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.

“Цей екскаватор ми отримали в лізинг, 20% якого покриють коштами з державного бюджету. Тепер КП “Полігон екологія” має змогу розширити свої можливості. В комплекті до нього отримали два додаткових ковші, сніговідвал, вібраційну плиту, гідромолот, вила накидні палетні та засоби для швидкої зміни обладнання”, – написав голова громади.

Це означає, що в час снігопадів на вулиці виїжджатиме додаткова одиниця техніки для прогортання дороги. А також – збільшиться кількість робіт, які зможуть виконувати комунальники.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.