“На трійку з плюсом”: міський голова оцінив очищення міста від снігу та льоду

Новини, Суспільство

Місто очищається, комунальні служби працюють. З дорогами проблем немає – проїзд забезпечений.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа під час етеру на Західному Полюсі.

“Я вважаю, що в принципі, місто очищається. З дорогами взагалі проблем немає. Вони всі посипаються. Транспорт їздить, комунальний транспорт теж їздить. Трохи гірша ситуація з тротуарами та міжбудинковими зонами. Тому що, більше ручної праці й там не посипається”, – розповів він.

Міський голова пояснив, причини, чому склалася така ситуація.

“Місто не може собі дозволити кожного року закуповувати по 20-30 одиниць техніки. Однак, по п’ять-шість одиниць техніки ми докуповуємо. Тому ситуація так, на трійочку з плюсом”, – пояснив Руслан Марцінків.

Що стосується ручної праці, то очільник міста пояснив, що треба більше механізованої техніки, яка може розсипати сіль.

“Я якоїсь біди не бачу, у порівнянні з минулими роками, коли навіть дороги були погано очищені.

Комунальні служби працюють і я вважаю, що вони справляються. Була одна ситуація тоді ввечері, коли прихопило при -1.

Найбільша проблема була на Галицькій перед мостом на Пасічну. Найбільша проблема в такий час пік, що техніка не може добратися через затори. Однак, уже через дві години все було нормально завдяки тому, що втрутилася поліція”, – додав міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.