Депутати Франківської міськради просять Зеленського взяти на контроль реконструкцію аеропорту

Економіка, Новини, Суспільство

Депутати Івано-Франківської міської ради просять президента Володимира Зеленського взяти на особистий контроль питання реконструкції Івано-Франківського аеропорту. Таке звернення вони підтримали 23 грудня на XIX сесії міськради.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, у 2022 році в межах програми “Велике будівництво” планують відремонтувати багато аеропортів. Івано-Франківського летовища у цьому переліку немає.

“Аеропорт — це важлива річ для громади та краю. Звертаємося до президента, прем’єр-міністра та міністра інфраструктури. Просимо взяти президента під особистий контроль питання реконструкції нашого аеропорту, зокрема злітної смуги, яка є у спільній власності з Міністерством оборони. І таким чином підвищити інвестиційну привабливість краю та міста”, — сказав Руслан Марцінків.

Рішення підтримали 39 депутатів.

2 серпня 2019 року Володимир Зеленський з робочим візитом прибув на Прикарпаття. Під час поїздки він пообіцяв за півтора року оновити нову злітну смугу та термінал в Івано-Франківському аеропорту.

2 лютого 2021 року іванофранківці зібралися біля летовища, щоб нагадати президенту Зеленському про його обіцянку.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.