“Укрзалізниця” попередила про затримку поїздів через загоряння локомотива на Прикарпатті

Відео-новини, Новини, Суспільство

АТ “Укрзалізниця” попередило про затримку п’яти поїздів, що пов’язано з ліквідацією наслідків загоряння локомотива вантажного поїзда на перегоні Бурштин — Букачівці (Івано-Франківська область).

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням  “Укрзалізниця”.

Наразі відстають від графіка на 2:45 год. поїзд №96 Київ – Рахів, на більш ніж 1:30 год №125 Рахів – Миколаїв, №15 Харків – Рахів та №7/8 Київ – Чернівці та на 40 хв поїзд № 701 Чернівці – Львів.

Зазначається, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Причини загоряння встановлюються.

Також на рух поїздів вплинула ДТП, яка сталася в ніч проти 21 грудня на переїзді поблизу станції Івано-Франківськ. Водій автівки не впорався з керуванням та зіткнувся з переїзним огородженням. Унаслідок аварії травмувалися водій та три пасажири. Їх госпіталізували.

Водночас, в компанії запевняють, що рясні снігові опади не вплинули на рух поїздів. Зокрема, залізничники очищають від снігу вокзали, станції, колії та платформи.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.