Бурштинська ТЕС звернулася за аварійною допомогою до Словаччини. Що відомо

Новини, Суспільство

Бурштинська ТЕС звернулася за аварійною допомогою до Словаччини, щоб забезпечити стабільне забезпечення теплом та електроенергією. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці теплоелектростанції.

“В ніч з 20 на 21 грудня енергетикам довелося оперативно усувати виявлені дефекти на енергоблоці № 7, тому для стабільного забезпечення українців теплом та електроенергією ми підстрахувалися додатковими мегаватами зі Словаччини”, – йдеться у повідомленні.

Станом на 21 грудня теплоелектростанція працює у штатному режимі та несе навантаження 1 330 МВт. Як йдеться у повідомленні, сьогодні працюють 10 з 11 енергоблоків. Ремонтні бригади відновлюють роботу енергоблоку № 1. Цей енергоблок 20 грудня від’єднали від мережі через свищ на котлі, повідомляють у пресслужбі теплоелектростанції.

“Відключення блоку № 1 не вплинуло на тепло- і електропостачання Бурштинського енергоострова”, – повідомляють на сторінці ТЕС.

29 листопада на блоці № 7 Бурштинської ТЕС сталася аварія через викид гарячої пароводяної суміші та газів з топки котла. Четверо працівників отримали опіки. Їх госпіталізували до лікарні.

5 грудня працівник Бурштинської ТЕС помер в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.